Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Reklam EMPIRE Counter:Strike

Reklam

aefea

Üye
5 USD Steam Cüzdan Kodu çekilişi
CS2 sunucumuz aktiftir. Yetkili olabilir, çekilişlere katılabilir ve yeteneğiniz varsa bizimle iş birliği yapabilirsiniz.
discord.gg/empirecs
@everyone

Son düzenleme:
eski kapanan sunucumda reklam yapmayı iyi bilirsiniz sizinle işim bitmedi ben reklam yapmıyorum diye böyle birşey yapamazsınız

eski kapanan sunucumda reklam yapmayı iyi bilirsiniz sizinle işim bitmedi ben reklam yapmıyorum diye böyle birşey yapamazsınız
Neden tehditvari konuşuyorsun ki. Ayrıca DM'den yaptığın reklamları iyi biliriz. Yok mesaj sekmesinde otomatik isimleri çıktı öyle attım dediğin kişileri. Reklam yapmadım deme o yüzden bence.

LAN BEN BÜGÜN İNSANLARA REKLAMCI TEMİZLETİM NE ANLATIYORSUN BEN 2021 DEN BERİ HİÇ Bİ ZAMAN REKLAM YAPMADIM ELİNDE KANIT VARSA ATARSIN

Ekli dosyalar

• yzerss.PNG
    yzerss.PNG
    157.8 KB · Görüntüleme: 7
Neden tehditvari konuşuyorsun ki. Ayrıca DM'den yaptığın reklamları iyi biliriz. Yok mesaj sekmesinde otomatik isimleri çıktı öyle attım dediğin kişileri. Reklam yapmadım deme o yüzden bence.
arkadaşlarım plugincimdeydi sanane senimi ilgilendiriyor arkadaşlarıma attım blash attım abby attım winson attım geri gelsinler diye atamaz mıyım ?

Yzer kim? Sunucusunun adı ne? Benim reklam yaptığıma dair bir kanıtı var mı? Benimle herhangi bir bağlantısı var mı? Koskoca bir soru işareti :D

bu benim eski kapanan sunucum ve sizlere niye yaptınızı söylerken beni banladınız ?

Users who are viewing this konu