rimuru silahlara nasıl ses ekleniyor yada bıcağaMigi dosyaları mevcuttur
araştır bulursunrimuru silahlara nasıl ses ekleniyor yada bıcağa
siz söylesenizaraştır bulursun
port model haklısın fakat forum zaten port modeller ile dolu ve bunu yazmak sana birşey kazandırıyormu anlamıyorum. adamlar zaten albedo nun kanalını bilse bile gidip portlamakla uğraşmaz gelir attığım modeli kullanır yine ve bu modeller aynı şekilde bana da birşeyler kazandırmıyor gidip para ile satmıyorum.model albedoya ait cs 1.6 dan portlamış rimuruya ait degil
valve wikide varsiz söyleseniz
abi bıcakları nasıl yapıyorsun hangi mdl secip yapyıorsun v_kinfe mi neport model haklısın fakat forum zaten port modeller ile dolu ve bunu yazmak sana birşey kazandırıyormu anlamıyorum. adamlar zaten albedo nun kanalını bilse bile gidip portlamakla uğraşmaz gelir attığım modeli kullanır yine ve bu modeller aynı şekilde bana da birşeyler kazandırmıyor gidip para ile satmıyorum.
bilgilendirme oluyor modelin senin yapmadığını anlıyolar zaten belli oluyo texture baya kötüport model haklısın fakat forum zaten port modeller ile dolu ve bunu yazmak sana birşey kazandırıyormu anlamıyorum. adamlar zaten albedo nun kanalını bilse bile gidip portlamakla uğraşmaz gelir attığım modeli kullanır yine ve bu modeller aynı şekilde bana da birşeyler kazandırmıyor gidip para ile satmıyorum.
knife yapmak ile weapon model yapmak arasında bir fark yokabi bıcakları nasıl yapıyorsun hangi mdl secip yapyıorsun v_kinfe mi ne
bizim millet kolsuz modeli bile kullanıyorbilgilendirme oluyor modelin senin yapmadığını anlıyolar zaten belli oluyo texture baya kötü
ab simdi gogleye nasıl model yapılır yazıyon çıkıyo zatnapppiler bana model port öğretir misiniz cs2 çıkarken boş bilgi öğrenmem gerekiyor
cs2 ye portlamayı denedim ama gözükmüyor valvenin wikisinde .vmdl dosyası oluşturup aynı .vmat gibi .mdl in yolunu gösterin diyor ama nafileapppiler bana model port öğretir misiniz cs2 çıkarken boş bilgi öğrenmem gerekiyor
knk alay ediyor oppa clasic akpfmsdkfkmsdfsflsdkfsdab simdi gogleye nasıl model yapılır yazıyon çıkıyo zatn
XD csgo ya benzemez orası canımcs2 ye portlamayı denedim ama gözükmüyor valvenin wikisinde .vmdl dosyası oluşturup aynı .vmat gibi .mdl in yolunu gösterin diyor ama nafile
knk en baştan yaparımcs2 ye portlamayı denedim ama gözükmüyor valvenin wikisinde .vmdl dosyası oluşturup aynı .vmat gibi .mdl in yolunu gösterin diyor ama nafile
prop model denedim deagle7k için öğreneceğim kurcalayıp :dXD csgo ya benzemez orası canım