Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Model Oni Katana

model albedoya ait cs 1.6 dan portlamış rimuruya ait degil
port model haklısın fakat forum zaten port modeller ile dolu ve bunu yazmak sana birşey kazandırıyormu anlamıyorum. adamlar zaten albedo nun kanalını bilse bile gidip portlamakla uğraşmaz gelir attığım modeli kullanır yine ve bu modeller aynı şekilde bana da birşeyler kazandırmıyor gidip para ile satmıyorum.

port model haklısın fakat forum zaten port modeller ile dolu ve bunu yazmak sana birşey kazandırıyormu anlamıyorum. adamlar zaten albedo nun kanalını bilse bile gidip portlamakla uğraşmaz gelir attığım modeli kullanır yine ve bu modeller aynı şekilde bana da birşeyler kazandırmıyor gidip para ile satmıyorum.
abi bıcakları nasıl yapıyorsun hangi mdl secip yapyıorsun v_kinfe mi ne

bilgilendirme oluyor modelin senin yapmadığını anlıyolar zaten belli oluyo texture baya kötü

apppiler bana model port öğretir misiniz cs2 çıkarken boş bilgi öğrenmem gerekiyor

Users who are viewing this konu