Sunucu açaçağım arkadaşlar pro hangisinden açayım ?
Retx Aktif Üye 10 Tem 2023 #2 Prooyunun birçok şeyi tek tıkla halledilebiliyor. Otomatik pluginler, modeller ve mapler de gayet güzel.
Prooyunun birçok şeyi tek tıkla halledilebiliyor. Otomatik pluginler, modeller ve mapler de gayet güzel.
I ibrhmtpskl Üye 10 Tem 2023 #4 oppa' Alıntı: oyunhost Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum 7 tane sunucusu var dolmaz ki sunucu
oppa' Alıntı: oyunhost Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum 7 tane sunucusu var dolmaz ki sunucu
I ibrhmtpskl Üye 10 Tem 2023 #6 oppa' Alıntı: Tüm hostlarda olan !ws knife glove eklentisinin sahibinin hostu. Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama 7 sunucusu var şu anda 2 tanesinde adam var
oppa' Alıntı: Tüm hostlarda olan !ws knife glove eklentisinin sahibinin hostu. Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama 7 sunucusu var şu anda 2 tanesinde adam var
I ibrhmtpskl Üye 10 Tem 2023 #8 oppa' Alıntı: Sunucuyu yönetenler dolduramıyorsa host mu adam göndersin. Genişletmek için tıkla ... Oyunhostun sahibisin anladığım kadarıyla
oppa' Alıntı: Sunucuyu yönetenler dolduramıyorsa host mu adam göndersin. Genişletmek için tıkla ... Oyunhostun sahibisin anladığım kadarıyla
I ibrhmtpskl Üye 10 Tem 2023 #10 oppa' Alıntı: Yok ama şu iki hosttan daha iyi olduğunu bilen eski bir müşterisiyim Genişletmek için tıkla ... Gel açayım ben yönetelim beraber ekibim var
oppa' Alıntı: Yok ama şu iki hosttan daha iyi olduğunu bilen eski bir müşterisiyim Genişletmek için tıkla ... Gel açayım ben yönetelim beraber ekibim var
oppa Aktif Üye 10 Tem 2023 #11 Zamanında Gametracker dünya 1 olmuşum benim başka ekibe ihtiyacım mı var?
T tiksok Aktif Üye 10 Tem 2023 #12 oppa' Alıntı: Zamanında Gametracker dünya 1 olmuşum benim başka ekibe ihtiyacım mı var? Ekli dosyayı görüntüle 1741 Genişletmek için tıkla ... bence oppa host
oppa' Alıntı: Zamanında Gametracker dünya 1 olmuşum benim başka ekibe ihtiyacım mı var? Ekli dosyayı görüntüle 1741 Genişletmek için tıkla ... bence oppa host
I ibrhmtpskl Üye 10 Tem 2023 #13 oppa' Alıntı: Zamanında Gametracker dünya 1 olmuşum benim başka ekibe ihtiyacım mı var? Ekli dosyayı görüntüle 1741 Genişletmek için tıkla ... Banane kardeşim
oppa' Alıntı: Zamanında Gametracker dünya 1 olmuşum benim başka ekibe ihtiyacım mı var? Ekli dosyayı görüntüle 1741 Genişletmek için tıkla ... Banane kardeşim
oppa Aktif Üye 10 Tem 2023 #14 ibrhmtpskl' Alıntı: Banane kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kardeşin değilim. En nefret ettiğim kelimedir gerçek kardeşim olmayan birinin bu kelimeyi kullanması.
ibrhmtpskl' Alıntı: Banane kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kardeşin değilim. En nefret ettiğim kelimedir gerçek kardeşim olmayan birinin bu kelimeyi kullanması.
I ibrhmtpskl Üye 11 Tem 2023 #16 oppa' Alıntı: Kardeşin değilim. En nefret ettiğim kelimedir gerçek kardeşim olmayan birinin bu kelimeyi kullanması. Genişletmek için tıkla ... yazma o zaman niye muhattap oluyorsun benle işine bak
oppa' Alıntı: Kardeşin değilim. En nefret ettiğim kelimedir gerçek kardeşim olmayan birinin bu kelimeyi kullanması. Genişletmek için tıkla ... yazma o zaman niye muhattap oluyorsun benle işine bak
I ibrhmtpskl Üye 11 Tem 2023 #17 whOo12' Alıntı: oppa raconsal mı Genişletmek için tıkla ... Hastasal