steam://connect/ipadresi:27015Selam arkadaşlar.Steamde ve discord'da sunucuya tıkla gir sistemi nasıl yapılıyor.Yani kodu nedir?
Discord'da artık doğrudan steam://connect/ipadresi:27015 yazmak işe yaramıyor çünkü.Yazıyorum bunu ama olmuyor
BIGOX#1907 eklermisin
aga bu kodu windows r yap ve oraya yapıştır kendiliğinden oluyorYazıyorum bunu ama olmuyor
BIGOX#1907 eklermisin
la adam discordda tıklanıp bağlanmasını istemişaga bu kodu windows r yap ve oraya yapıştır kendiliğinden oluyor
doğru discordda çalışmıyordu eğer discord da çalışmasını istiyorsan alan adı alıp sana attığım link e yönlendirmen lazım o şekilde çalışacaktır baglan.alanadin.x gibisindenYazıyorum bunu ama olmuyor
BIGOX#1907 eklermisin
Direk tıkla bağlan yazsın URL yi gözükmeyecek şekilde site ile yapsın. Alan adı almadan yapar böylecedoğru discordda çalışmıyordu eğer discord da çalışmasını istiyorsan alan adı alıp sana attığım link e yönlendirmen lazım o şekilde çalışacaktır baglan.alanadin.x gibisinden
öyle birşey olduğunu bilmiyordumDirek tıkla bağlan yazsın URL yi gözükmeyecek şekilde site ile yapsın. Alan adı almadan yapar böylece
Hee öyle bir şey var. Gözüken yazıya davet linki koyup linke +18 site koyuyorumöyle birşey olduğunu bilmiyordum![]()