Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Model YAĞMACI PHANTOM MOR ANİMASYONLU (4K VE KLASİK)

akapev2

Üye
EVET ARKADAŞLAR SİZLER İSTEDİNİZ BENDE TÜRKİYENİN VE DÜNYANIN EN İYİLİK SEVER MODELCİSİ AHMET KAZIM PEKER OLARAK BUGÜN YENİ BİR MODEL YAPDIM. SAATLERİMİ VERDİM SİZLER İÇİN BU KADAR KALİTELİ MODEL YAPABİLMEK İÇİN. MODEL HEM KLASİK HEMDE 4K ŞEKLİNDEDİR. İSTEDİNİZİ KULLANABİLİRSİNİZ. MODEL TAMAMEN BANA AYİTTİR. KENDİM PORTLADIM.

9b40e4_17c739a922364acab01fa2c2836ffb1d~mv2.png9b40e4_9f8a00570b61402babc7a10fcc84e45a~mv2.png

Ekli dosyalar

• YAĞMACI PHANTOM MOR 4K (ANİMASYONLU).zip
    3.4 MB · Görüntüleme: 45
  • YAĞMACI PHANTOM MOR (ANİMASYONLU).zip
    1.8 MB · Görüntüleme: 27
Modeli serverime yükledim ve kullanan kişilerin fpsleri 10a düştü ve sunucumdaki 26 kişi oyundan düştü sunucum battı. Kullanmayın %100

YA ARKADAŞLAR ENGELLİ MİSİNİZ MODEL BANA AYİT. GİDİP BAŞKA YERDE ALAYIN. TEK O MU YAPABİLİYO. AYRICA O YZER SAKATI ÖNCE PARA VERİP DÜZGÜN SİTE YABSIN. WİXDE SİTE YAPIYO SONRA MODELLERİMİ ÇALIYO. HIRSIZ RESMEN. KORKUDAN DİSCORDUNDAN ARKADAŞLARIMI BANLIYO.

Modeli serverime yükledim ve kullanan kişilerin fpsleri 10a düştü ve sunucumdaki 26 kişi oyundan düştü sunucum battı. Kullanmayın %100
SENDE YALAN SÖYLÜYORSUN. BENİM SUNUCUMDA DÜZGÜN ÇALIŞIYOR. SADECE KÖTÜLEMEK İÇİN YORUM YAPIYON. KISKANMAYIN İSTEMEYEN KULLANMAZ.

YA ARKADAŞLAR ENGELLİ MİSİNİZ MODEL BANA AYİT. GİDİP BAŞKA YERDE ALAYIN. TEK O MU YAPABİLİYO. AYRICA O YZER SAKATI ÖNCE PARA VERİP DÜZGÜN SİTE YABSIN. WİXDE SİTE YAPIYO SONRA MODELLERİMİ ÇALIYO. HIRSIZ RESMEN. KORKUDAN DİSCORDUNDAN ARKADAŞLARIMI BANLIYO.
aynen kanki

tamam yzer anlıyoruz sensin kendi kendine neden rekabet ediyosun XD zaten hepiniz 1 kişiden çalıyonuz
BEN KİMSEDEN ÇALMIYOM. YZER HIRSIZI ÇALIYOR BENDEN AMA. BEN CS1.6DAN PORTLUYOM. BU YZERDA BENDEN ÇALIYO. DİSCORDUNDA BENİM ADIMI ANIP DURUYO. BENDEN KORKUYORMUŞ. BENİ ÖLÜMLE TEHDİD EDİYOR AMA BEN YİNE DE KENDİ MODELLERİMİ PAYLAŞÇAM.

Users who are viewing this konu