BioShock yapımcısının yeni oyunu Judas’ın ilk fragmanı yayınlandı | www.plugincim.com

Haber Detayı

BioShock yapımcısının yeni oyunu Judas’ın ilk fragmanı yayınlandı

,

Ghost Story Games, State of Play 2024 etkinliğinde, BioShock’un yaratıcısı Ken Levine’in yakında çıkacak olan birinci şahıs bilim kurgu aksiyon oyunu Judas için yeni bir fragman yayınladı.

BioShock yaratıcısından Judas fragmanı

Oyunun atmosferine ve oynanışına bir bakış sağlayan fragman, oyunun BioShock’a benzemesiyle heyecan uyandırdı. Belirli bir çıkış tarihi açıklanmasa da, görüntüler Judas’ın şu anda PS5 için geliştirilmekte olduğunu ve PC ve Xbox Series X/S’de de yayınlanmasının planlandığını gösterdi.

BioShock serisinin yaratıcısı Ken Levine’in hikâye anlatıcılığı üst seviyede. Bunu yaptığı System Shock 2, BioShock ve BioShock Infinite gibi işlerde de çok net görüyoruz. Dolayısıyla Judas için de heyecan üst seviyede. Yayınlanan fragman da bu beklentiyi iyice körüklüyor.

Oyun, vatandaşların küçük ihlaller için birbirlerine düşman olmaya şartlandırıldığı ve makinelerin hayatın her yönünü kontrol ettiği bir uzay şehri olan kurgusal Mayflower’da geçiyor.

Oyuncular gizemli bir hikayenin merkezi figürü olan Judas rolünü üstlenerek, kararların ortaya çıkan hikâyeyi önemli ölçüde etkilediği bir dünyada geziniyor. Fragmanda, Judas’ın kendisini örnek bir vatandaş haline getirmeye çalışan bir toplumu ortadan kaldırmak için başlattığı bir devrimi izliyoruz.

Ken Levine, fragmanın yayınlanmasının ardından yaptığı açıklama ile birlikte Judas’ı yaparken hikâye odaklı birinci şahıs nişancı oyunlarına farklı bir soluk getirmek istediklerini belirtti. Oynanış mekanikleri ve genel olay örgüsünün ayrıntıları henüz tam olarak açıklanmadı. Oyunun çıkış tarihi de henüz bilinmiyor.


 


 
52 0 0
02.02.2024