Death Stranding 2’deki Türk Fatih Akın kimdir? | www.plugincim.com

Haber Detayı

Death Stranding 2’deki Türk Fatih Akın kimdir?

,

Geride bıraktığımız gece saatlerinde Death Stranding 2 için ilk fragman yayınlandı. Fragmanda özellikle Türk oyuncuların dikkatini çekecek bir unsur da vardı. Bir Türk, Fatih Akın, Death Stranding 2’de yer alıyor! Gelin kimmiş birlikte göz atalım.

Türk oyuncu ve yönetmen Fatih Akın, Death Stranding 2’de!

Sony’nin düzenlediği State of Play 2024 etkinliğinde, Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding 2 için upuzun bir fragman yayınlandı. 10 dakikalık bu fragmanda oyunun oynanışı yer alıyor

Ancak asıl ilgi çekici kısım, oyunun posterinde yer alan bir isim: Fatih Akın. Türk oyuncu ve yönetmen Akın, Death Stranding 2: On The Beach’te resmen yer alıyor. Hatta oyundaki karakterine ait bir poster bile yayınlandı

God of War serisindeki Mimir ile aynı işlevde olacak Fatih Akın’ın karakteri. Biz haritada gezinirken bize yoldaş olacak. Karakteri, Jonathan Roumie seslendirecek.

Fatih Akın 50 yaşında ve kendisi yönetmenlik, senaristlik, yapımcılık ve oyunculuk yapıyor. Daha önce Altın Ayı, En iyi Film Dalında Alman Film ödülü gibi birçok ödüle sahip. Popüler filmleri arasında Soul Kitchen, Head-On, The Edge of Heaven ve Paramparça gibi yapımlar bulunuyor.

Death Stranding 2: On The Beach, 2025 yılında sadece PlayStation 5 için çıkış yapacak. Fragmanda çok ilginç detaylar yer alıyor. Mesela, bir karakterin düşmanıyla savaşırken bir silah olarak elektro gitar kullanıyor.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Fatih Akın’ın karakteri, Lea Seydoux’un canlandırdığı karakterin omzunda geziyor.
 

43 0 0
02.02.2024