Efsane yarış oyunu serisi geri mi dönüyor? | www.plugincim.com

Haber Detayı

Efsane yarış oyunu serisi geri mi dönüyor?

,

Burnout Paradise Remastered’ın arkasındaki stüdyo olan Stellar Entertainment, sevilen Burnout serisinin yeniden canlandırılacağına yorulan heyecan verici bir gönderi paylaştı. Gelin o gönderiyi birlikte yorumlayalım.

Burnout Paradise geri mi dönüyor?

Stüdyo şu anda yeni bir AAA arcade yarış oyunu geliştirmenin ilk aşamalarında olduğunu duyurdu. Paylaştıkları gönderiyle birlikte bunun Burnout Paradise serisinde yeni bir oyun olabileceğinin ipucunu verdiler.

Daha önce Burnout Paradise Remastered, Need for Speed gibi başarılı remasterlar üzerinde çalışmış olan Need for Speed: Remastered ve Need for Speed Unbound gibi başarılı yeniden yapımlarda çalışmış olan Stellar Entertainment, şimdi çığır açacak bir proje için hazırlanıyor.


Stüdyo, 5. Nesil konsollar ve PC için tasarlanmış, Unreal Engine 5 üzerine inşa edilmiş bir AAA arcade yarış oyunu için aktif olarak çalışan arıyor. Stüdyonun sosyal medya faaliyetleri, yeni Burnout Paradise oyunu söylentilerini daha da körüklüyor.

Stellar Entertainment, mevcut projesi hakkında içeriden bilgi paylaştı ve esprili bir şekilde “POV: Arkadan çarpılmak üzeresiniz” yazılı bir görsel paylaştılar.

Özellikle Burnout 3: Takedown oyunundaki muhteşem araç çarpışmalarıyla bilinen Burnout serisine yapılan bu zekice gönderme, hayranlar arasındaki beklentiyi iyice pekiştirdi.

Stellar Entertainment, Burnout’un yeniden canlandırılmasına ilişkin heyecan verici beklentiye ek olarak, web sitesinde de belirtildiği gibi, “fırlatma hazırlığına yaklaşan” bir “gizli görev” üzerinde de çalışıyor. Bu gizemli proje de fazladan bir merak uyandırdı.

Burnout geliştiricisi Criterion için 16 yıl çalışan Paul Ross tarafından kurulan Stellar Entertainment, deneyimini kattığı oyunları genellikle iyi yapıyor. Siz duyuru hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu duyuru yeni Burnout oyununa mı işaret ediyor? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

44 0 0
02.02.2024