PlayStation 4’ün sevilen oyunu PC için onaylandı! | www.plugincim.com

Haber Detayı

PlayStation 4’ün sevilen oyunu PC için onaylandı!

,

State of Play 2024 ile sevilen birçok oyundan yeni bilgiler paylaşıldı. Bu yapımlardan biri de PlayStation’ın korku serisi Until Dawn oldu. Supermassive Games tarafından yapılan açıklamaya göre, Until Dawn remake versiyonu PC ve PlayStation 5 için sunulacak.

Unreal Engine 5’li Until Dawn PC ve PS5’e çıkacak

Bir süre önce ortaya çıkan sızıntılar, Supermassive Games’in Until Dawn PlayStation 5 ve PC sürümü üzerinde çalıştığını göstermişti. State of Play 2024’te ise bu sızıntıları doğrulayan bir fragman yayınlandı. 1,5 dakikalık sinematik fragman, korku öğeleriyle merak uyandırdı.
Orijinal oyun Supermassive Games tarafından geliştirilmiş olsa da, PC ve PS5 versiyonu Ballistic Moon tarafından hazırlanacak. Korku oyunu, Unreal Engine 5 kullanılarak sıfırdan inşa edilecek ve üçüncü şahıs kameraya sahip olacak.
Ballistic Moon, üçüncü şahıs kamerasının oyuncuların Blackwood Dağı’nı çok daha detaylı şekilde keşfetmelerine olanak tanıyacağını ifade etti. Remake olarak hazırlanacak yapım, Mark Korven’in müziklerine yer verecek.


Geliştirici ekip, hayatta kalmak için mücadele eden sekiz kahramanın hikayesine bağlı kalacak. Ancak oyunun, çok daha geliştirilmiş karakter animasyonlarına sahip olacağını ifade etti. “Hikayenin keşfedilmemiş duygusal kısımlarının” ekleneceğini söyledi.

Until Dawn’ın PlayStation 5 ve PC sürümü 2024 yılında çıkış yapacak, ancak tam bir tarih verilmediğinin altını çizelim. Sony Pictures ayrıca Gary Dauberman, Blair Butler ve David F. Sandberg tarafından yazılıp yönetilecek bir film uyarlaması da geliştiriyor.

70 0 0
02.02.2024