Silent Hill 2 Remake için yeni fragman yayınlandı! | www.plugincim.com

Haber Detayı

Silent Hill 2 Remake için yeni fragman yayınlandı!

,

Konami, PlayStation State of Play canlı yayınında merakla beklenen Silent Hill 2 Remake için yeni bir fragman yayınladı. Bloober Team tarafından geliştirilen oyun için yayınlanan fragman, oyunun oynanış videosunu içeriyor. Ancak bazı hayranlar tarafından oyun, başka bir oyuna da benzetildi. Gelin detaylara bakalım.

Silent Hill 2 Remake yeni fragmanı, oynanış videosu içeriyor

Oynanış videosunda da vurgulandığı gibi stüdyo, ikonik korku oyunu klasiğini geliştirilmiş ve çağdaşlaştırılmış dövüş mekanikleri ile modern çağa taşımayı amaçlıyor.

İlk olarak 2001 yılında piyasaya sürülen Silent Hill 2, tüm zamanların en iyi hayatta kalma korku oyunlarından biri oldu. 2022’deki duyurusundan bu yana Remake ile ilgili haberleri merakla bekliyorduk.

Silent Hill 2 Remake için şu anda belirli bir çıkış tarihi henüz onaylanmış değil. Bloober Team CEO’su Piotr Babieno, Mart 2023’te devam eden geliştirme sürecine değinerek Silent Hill 2’nin teknik yönlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtmişti. Bununla birlikte, çıkış takvimi ve tanıtım detaylarının ortaklarının elinde olduğunu da belirtti. Yani yakındır diyebiliriz.

Fragman sadece dövüş mekaniklerini göstermekle kalmıyor, aynı zamanda Bloober Team’in muhtemelen Remake’e dahil edeceği genel görsel ve atmosferik iyileştirmeleri de gösteriyor.

Geliştirme ekibinin önündeki zorluk, aynı Resident Evil 4 Remake gibi Silent Hill 2’nin mirasının korunması ve geliştirmeler yapılsa bile orijinal ile aynı hisleri veren bir remake yapılması. Aslına bakarsanız oyuncuların birkaçı, fragmanda gösterilenleri bir hayli Resident Evil remake’lerine benzetti.
 

54 0 0
02.02.2024