Yeni Assassin’s Creed oyununun çıkış tarihi ortaya çıktı! | www.plugincim.com

Haber Detayı

Yeni Assassin’s Creed oyununun çıkış tarihi ortaya çıktı!

,

Ubisoft‘un geliştiricisi olduğu Assassin’s Creed serisi, yeni oyunlar ile genişlemeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, serinin sonraki oyunu olması beklenen Assassin’s Creed Codename Red üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Merakla beklenen bu oyunun çıkış tarihi nihayet netleşti.

Assassin’s Creed Codename Red çıkış tarihi ne zaman?

Assassin’s Creed serisinin son oyunu, Kasım 2020’de piyasaya sürülen Assassin’s Creed Valhalla. Oyunculardan tam not almayı başaran bu yapımı Assassin’s Creed Codename Red takip edecek. Peki bu oyun ne zaman çıkacak?

Kısa süre önce ortaya çıkan bilgilere göre serinin son oyunu, bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Assassin’s Creed Codename Red çıkış tarihi için net bir bilgi mevcut değil. Fakat kasım ayında duyurulacağı tahmin ediliyor.

Hikaye açısından feodal Japonya döneminde geçmesi beklenen Assassin’s Creed Codename Red, 2024’ün en ses getiren oyunu olacak. Jonathan Dumont‘un liderliğinde Ubisoft Quebec stüdyosunun geliştirdiği oyun, merakla bekleniyor.

Tabii tüm bu bilgilerin iddiadan ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani 2024’ün ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğine dair bir kesinlik yok. Dolayısıyla nasıl bir oyun ile karşılaşacağımızı görmek için sabırla beklememiz gerekiyor.

Star Wars Outlaws da yolda

Ubisoft, Assassin’s Creed bir yana Star Wars Outlaws oyununu da 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin ilk olarak Xbox Games Showcase etkinliğinde oynanış videosu ile duyurduğu bu yapım, GTA 5 gibi bir açık dünyaya sahip olacak bir uzay oyunu.

Aktarılanlara göre Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi filmleri arasındaki zamanda geçecek. Oyun, Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC platformları için çıkış yapacak. Fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Assassin’s Creed oyunundan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

45 0 0
02.02.2024