Yeni Silent Hill oyunu çıktı! Hem de ücretsiz | www.plugincim.com

Haber Detayı

Yeni Silent Hill oyunu çıktı! Hem de ücretsiz

,

Konami, gece gerçekleşen State of Play etkinliğinde aniden PlayStation 5‘e özel ücretsiz Silent Hill: The Short Message’ı tanıtarak oyun camiasını bir hayli şaşırttı. En şaşırtıcı durum ise oyunun duyurulması bile değildi.

Ücretsiz Silent Hill oyunu, duyurulur duyurulmaz yayınlandı!

Oyun, arkadaşı Maya’dan aldığı mesajların ardından kendini hoşnutsuz olayların yaşandığı söylentileriyle bilinen yıkık dökük bir apartmanda ve alternatif bir boyutta bulan Anita’nın hikayesini anlatıyor. Anita, sapkın canavarların musallat olduğu gizemli alanları araştırdıkça, arayışının gerçek doğası hakkında sorular ortaya çıkıyor.

Oynaması ücretsiz Silent Hill: Short Message, en son oyun teknolojisinden yararlanarak modern bir Silent Hill deneyimi sunuyor. Oyunun PS5’te piyasaya sürülmesi hiç kimse tarafından beklenmiyordu. Dolayısıyla büyük sürpriz oldu.
Oyun, kendine zarar verme ve korku şiddeti gibi hassas temaları ele alıyor. Oyunun kahramanı Anita, günümüz Almanya’sında bir apartman olan The Villa’da gezinerek arkadaşı Maya’nın kaderinin gizemini çözmeye çalışıyor.

Ücretsiz Silent Hill, Anita’nın kanlı suyla dolu bir küvet, kan sıçramış fayanslar ve kanlı bir lavabonun üzerinde bir jilet gibi rahatsız edici görüntüler içeren bir banyoyu keşfetmesi gibi yoğun sahneler içeriyor.
Ağır konularına rağmen oyun, oyuncuları risk altında olmaları halinde yardım ve destek aramaya veya ihtiyacı olanlara yardım sunmaya teşvik ediyor. Bütün bu anlattığımız unsurlara rağmen oyunun MA15+ derecelendirmesine sahip olması da açıkçası biraz ironik.

Eğer bir PlayStation 5 sahibiyseniz, şu anda oynaması ücretsiz Silent Hill: Short Message’ı kütüphanenize ekleyip indirip oynayabilirsiniz.
 

61 0 0
02.02.2024