Yeni Tomb Raider oyunu, daha çıkmadan yüzde 1000 zamlandı! | www.plugincim.com

Haber Detayı

Yeni Tomb Raider oyunu, daha çıkmadan yüzde 1000 zamlandı!

,

Son yıllarda Türkiye’de artan enflasyon ve yükselen döviz kuru nedeniyle pek çok ürüne zam geldi. Bundan oyunlar da nasibini aldı. Şimdiye kadar neredeyse zamlanmayan oyun kalmadı. Tabii buna rağmen yeni oyunlar piyasaya sürülmeye devam ediyor. Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft de yakın zamanda çıkacak oyunlardan birisi. Şu anda ön sipariş sürecinde olan yeni yapım için geri sayım başladı. Ancak geçtiğimiz saatlerde yapılan zam, oyuncuları üzdü. İşte Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft fiyatı…

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft fiyatı ne kadar oldu?

14 Şubat‘ta çıkış yapacak Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, Xbox Store’da zamlandı. İlk listelendiğinde 38 TL fiyata sahipti. Ancak kısa süre önce yapılan güncellemeyle birlikte 455 TL‘ye yükseldi. Bu da yüzde 1097 oranında zam anlamına geliyor. Şu anda indirim olduğu için 409,50 TL‘ye satılıyor.

  • Eski fiyatı: 38 TL
  • Yeni (zamlı) fiyatı: 455 TL 409,50 TL

    Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, 1990’lı yıllarda çıkış yapan Tomb Raider oyunlarını birleştiriyor. Üstelik yenilenmiş grafikler ve modern platformlar için optimize edilmiş şekilde karşımıza çıkacak. Ana hikayeye ek olarak, sevilen genişleme paketleri de yeni nesil konsollarda veya bilgisayarda oynanabilir olacak.

    Oyun, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 ve PlayStation 4 şeklinde geniş bir yelpazede sunulacak. Yapım, yenilenmiş grafikler ile gelecek olsa da ciddi bir değişiklik göze çarpmayacağı tahmin ediliyor.
     
69 0 0
02.02.2024