Bana bir tane jailbreak paketi lazım atabilirmisiniz?
Sawi Üye 15 Nis 2022 #3 Recial' Alıntı: Hostingden aldıysan zaten plugin paketi veriyorlar sana. Genişletmek için tıkla ... hayır kendi pcmden sunucu açıp oynamak için 1 arkım var onunla eğlenmek için topluluk sunucusu için değil
Recial' Alıntı: Hostingden aldıysan zaten plugin paketi veriyorlar sana. Genişletmek için tıkla ... hayır kendi pcmden sunucu açıp oynamak için 1 arkım var onunla eğlenmek için topluluk sunucusu için değil
Sawi Üye 15 Nis 2022 #4 Recial' Alıntı: Hostingden aldıysan zaten plugin paketi veriyorlar sana. Genişletmek için tıkla ... Bİrde o siteyi atarmıısn? bi ara almayı düşünüyorum
Recial' Alıntı: Hostingden aldıysan zaten plugin paketi veriyorlar sana. Genişletmek için tıkla ... Bİrde o siteyi atarmıısn? bi ara almayı düşünüyorum
Recial Üye 16 Nis 2022 #5 Sawi' Alıntı: Bİrde o siteyi atarmıısn? bi ara almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Oyunhost.net veya prooyun.net'e bakabilirsin.
Sawi' Alıntı: Bİrde o siteyi atarmıısn? bi ara almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Oyunhost.net veya prooyun.net'e bakabilirsin.
Recial Üye 16 Nis 2022 #6 Sawi' Alıntı: hayır kendi pcmden sunucu açıp oynamak için 1 arkım var onunla eğlenmek için topluluk sunucusu için değil Genişletmek için tıkla ... Onun için hepsini kendin toplaman gerekiyor halıhazırda bir paket yok.
Sawi' Alıntı: hayır kendi pcmden sunucu açıp oynamak için 1 arkım var onunla eğlenmek için topluluk sunucusu için değil Genişletmek için tıkla ... Onun için hepsini kendin toplaman gerekiyor halıhazırda bir paket yok.
F floppa_341 Aktif Üye 8 Eki 2022 #7 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
oppa Aktif Üye 8 Eki 2022 #8 floppa_341' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Virüs gösteriyor?
floppa_341' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Virüs gösteriyor?
F floppa_341 Aktif Üye 9 Eki 2022 #9 oppa' Alıntı: Virüs gösteriyor? Genişletmek için tıkla ... Yanlız öyle diyosunda paket taa 7 yıl önce hazırlandı .d
oppa' Alıntı: Virüs gösteriyor? Genişletmek için tıkla ... Yanlız öyle diyosunda paket taa 7 yıl önce hazırlandı .d