Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Model 4 Model Bir Arada

YENİ MODELLER GELSİN Mİ

• EVET

• HAYIR

• KARARSIZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
kanka akape'ye diyorum milletin portladığı modelleri alıp kendisi yapmış gibi gösteriyor bunada emek hırsızlığı denir
Hadi işine bak adı üzerinde port. Yzer mıdır her ne bok ise başka oyunda yapılmış şeyi çalmış olmuyo mu? Lisanslı hemde. O modelin asıl sahibinden izin almış mı bide hak idda ediyo.

Hadi işine bak adı üzerinde port. Yzer mıdır her ne bok ise başka oyunda yapılmış şeyi çalmış olmuyo mu? Lisanslı hemde. O modelin asıl sahibinden izin almış mı bide hak idda ediyo.
LOL kanka sen bizim 1-2 saat port için uğraştığımız zamanı çöp ediyorsun zaten birde cs 1.6 model sahipleri sorun yapmıyor git benim arkadaşıma sor biz izin alarak yapıyoruz

LOL kanka sen bizim 1-2 saat port için uğraştığımız zamanı çöp ediyorsun zaten birde cs 1.6 model sahipleri sorun yapmıyor git benim arkadaşıma sor biz izin alarak yapıyoruz
Modelin lisansını al o zaman. Alamıyosan da alama.
Neyse ben kaçar senin gibi bir insanla uğraşmak istemiyorum vct yapıcam boş bir insan değilim
Sen işine bak. Beni sevenler var onlar bana yeter. Onlar da yeni modeller paylaşmamı istedi. Onları kırmayacağım.

Başka oyunda lisanslanmış modeli çalan emek hırsızı olmuyo mu az ötede kusurun
ya reis sen hayırdır malikoma laf edüyün olm bak seni gebertirim peşini salmam ha 12-13 yaşında çocuksun atılan modelleri tekrar atıyosun şu champions kelebek nerdeyse tüm suncuularda var ne anlatıyon olm bizim yaptığımız modellere baksan hayran kalırsın

Modelin lisansını al o zaman. Alamıyosan da alama.

Sen işine bak. Beni sevenler var onlar bana yeter. Onlar da yeni modeller paylaşmamı istedi. Onları kırmayacağım.
Çalıntı modellermi LDĞPAWDLAPWĞLDAWLAWPDLAWPDAWLDPAWLDPĞAWLDPAWLDPWLDPĞLAWAWPĞWL
Neyse ben kaçtım boş insanlara vakit harcamıyorum

Users who are viewing this konu