Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Model Kendi Portladığım Tüm Silah Modellerim

DAHA ÇOK MODEL GELSİN Mİ

• EVET

• HAYIR

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

akape

Üye
EVET ARKADAŞLAR SİZLER İSTEDİNİZ BENDE TÜRKİYENİN VE DÜNYANIN EN İYİLİK SEVER MODELCİSİ AHMET KAZIM PEKER OLARAK BUGÜN TÜM PORTLAYIP EMEK HARCADIĞIM SİLAH MODELLERİNİ PAYLAŞCAM. TAM 24 ADET. GÖSTERMİŞ OLDUNUZ BU SEVGİ İÇİN TEŞEKÜRLER. BAZILARI KUDURDU. AMA ONLARA İNAT DAHA DA HEVESLE MODEL YAPIP PAYLAŞÇAM. İSTEDİKLERİ KADAR ALAYABİLİRLER.
1689179623581.png

Ekli dosyalar

• CHAMPIONS_KELEBEK.rar
    1.7 MB · Görüntüleme: 40
  • YITIK_VANDAL_SARI.rar
    2.9 MB · Görüntüleme: 24
  • KOKEN_VANDAL.rar
    2.5 MB · Görüntüleme: 29
  • ISIK_MUHAFIZI_SHERIFF.rar
    9 MB · Görüntüleme: 36
  • EJDER_HANCER.zip
    7.8 MB · Görüntüleme: 26
  • CHRONOVOID_SHERIFF.rar
    9.5 MB · Görüntüleme: 31
  • CHAOS_VANDAL.rar
    1.9 MB · Görüntüleme: 31
  • CHAMPIONS_KELEBEK.zip
    4.4 MB · Görüntüleme: 29
  • ASIL_VANDAL_MAVI.rar
    6.4 MB · Görüntüleme: 24
  • ARCANE_SHERIFF.zip
    8.8 MB · Görüntüleme: 27
  • ARCADE_PHANTOM_MAVI.rar
    1.6 MB · Görüntüleme: 25
  • ARCADE_PHANTOM_-_Mavi.rar
    1.6 MB · Görüntüleme: 20
  • ANOMALI_SHERIFF.rar
    6.2 MB · Görüntüleme: 25
  • ALTIN_AFET_HANCER.zip
    5.9 MB · Görüntüleme: 23
  • YORUNUN_TARAGI.rar
    1.6 MB · Görüntüleme: 22
  • YILDIZ_BELASI_VANDAL.rar
    856.2 KB · Görüntüleme: 24
  • YILDIZ_BELASI_VANDAL_MOR.rar
    891.7 KB · Görüntüleme: 22
  • YILDIZ_BELASI_VANDAL_BEYAZ.rar
    1.2 MB · Görüntüleme: 21
  • YAGMACI_HANCER.zip
    1.1 MB · Görüntüleme: 29
EVET ARKADAŞLAR SİZLER İSTEDİNİZ BENDE TÜRKİYENİN VE DÜNYANIN EN İYİLİK SEVER MODELCİSİ AHMET KAZIM PEKER OLARAK BUGÜN TÜM PORTLAYIP EMEK HARCADIĞIM SİLAH MODELLERİNİ PAYLAŞCAM. TAM 24 ADET. GÖSTERMİŞ OLDUNUZ BU SEVGİ İÇİN TEŞEKÜRLER. BAZILARI KUDURDU. AMA ONLARA İNAT DAHA DA HEVESLE MODEL YAPIP PAYLAŞÇAM. İSTEDİKLERİ KADAR ALAYABİLİRLER.
Ekli dosyayı görüntüle 1762
Hepsi Yzer'e ait LOL çocuğun kanıt videoları hala duruyor

Allah Allah nedense sözde senin yaptığın modellerin birebir aynılarını aylar öncesinden başkalarında gördüm gibi hatırlıyorum. Sanırım CS 1.6'da görmüştüm yaptığın çoğu modeli. Neydi onların adları... heh hatırladım By MotH*, Kritiani, Virtualzio, FunnkyHD, Albedo. Modelleri hiçbir düzenleme yapmadan orijinallerini alıp sadece kullanılacak şekilde ayarlamışsın, başka hiçbir emeğin bile yokken bunlar bana ait diyorsun. Gülünç bir insansın.

Allah Allah nedense sözde senin yaptığın modellerin birebir aynılarını aylar öncesinden başkalarında gördüm gibi hatırlıyorum. Sanırım CS 1.6'da görmüştüm yaptığın çoğu modeli. Neydi onların adları... heh hatırladım By MotH*, Kritiani, Virtualzio, FunnkyHD, Albedo. Modelleri hiçbir düzenleme yapmadan orijinallerini alıp sadece kullanılacak şekilde ayarlamışsın, başka hiçbir emeğin bile yokken bunlar bana ait diyorsun. Gülünç bir insansın.
ehh işte müq bi açıklama

Users who are viewing this konu