oppa
Aktif Üye
Sen verdiğin sözleri tutmayan biri misin?
Sen verdiğin sözleri tutmayan biri misin?
YOKSen verdiğin sözleri tutmayan biri misin?
nE YOk?
O zaman foto veya ban. Yalancıların bu forumda işi yok. Allah'a sövenden farkın yok yalan söylemenin.
YOKO zaman foto veya ban. Yalancıların bu forumda işi yok. Allah'a sövenden farkın yok yalan söylemenin.
ne yok Len
abi bilmiyormusun YOK shitpost bune yok Len
ben şitpost falan bilmem gardeş o neymiş?abi bilmiyormusun YOK shitpost bu
harbiden bilmiyorum bu arada şaka amaçlı gibi birşeymi?ben şitpost falan bilmem gardeş o neymiş?
ben şitpost falan bilmem gardeş o neymiş?
hayır atıyorum biri sana knk pc verirmisin sende YOK atıyorsunbu ne a* beyni yok gibi birşey falanmı?
bütün sunucular için serverside migi için migiprooyun için serverside mi yoksa migimi ?
Oluşturamıyorsan inceleyerek öğrenmen için uzun yoldan söylüyorum GCFSPACE indir csgonun en altında dir01.vpk mı ne vardı onu aç oradan v_knife_default_ct veya t herhangi birini çıkarıp crowbardan çözümle .qc dosyasını aç en aşşağıda lookat01 var onu incele orada animayon.smd yazınisının bir alt satırını incele anlarsın meden çalışmadığınıabi v_knife ta inspect.smd yok nasıl yapıcam söylesen bi
abi ct eminsin dimiOluşturamıyorsan inceleyerek öğrenmen için uzun yoldan söylüyorum GCFSPACE indir csgonun en altında dir01.vpk mı ne vardı onu aç oradan v_knife_default_ct veya t herhangi birini çıkarıp crowbardan çözümle .qc dosyasını aç en aşşağıda lookat01 var onu incele orada animayon.smd yazınisının bir alt satırını incele anlarsın meden çalışmadığını
ben zaten o programı kulanıyorum v5 v6 harici skinleri kim yaptı sanıyorsunuzOluşturamıyorsan inceleyerek öğrenmen için uzun yoldan söylüyorum GCFSPACE indir csgonun en altında dir01.vpk mı ne vardı onu aç oradan v_knife_default_ct veya t herhangi birini çıkarıp crowbardan çözümle .qc dosyasını aç en aşşağıda lookat01 var onu incele orada animayon.smd yazınisının bir alt satırını incele anlarsın meden çalışmadığını
Ct veya t farketmez sana sadece lookat01 kısmı lazım .qc dosyasından orayı incele ne yazdığını anlamaya çalış diğer animasyonlar için de geçerliabi ct eminsin dimi
S*ktir lan daha FModel i bilmiyorsun 15 dk da bir model portlanıyor zaten kendin yapmaya çalışsan 1 saat sürer oni katanayı port attım ama daha önce kendim vfx (görsel efekt) olmadan yapmıştım tam bir eziyet idi hele oni katana diğerlerine göre daha zorben zaten o programı kulanıyorum v5 v6 harici skinleri kim yaptı sanıyorsunuz