Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Model Oni Katana

abi v_knife ta inspect.smd yok nasıl yapıcam söylesen bi
Oluşturamıyorsan inceleyerek öğrenmen için uzun yoldan söylüyorum GCFSPACE indir csgonun en altında dir01.vpk mı ne vardı onu aç oradan v_knife_default_ct veya t herhangi birini çıkarıp crowbardan çözümle .qc dosyasını aç en aşşağıda lookat01 var onu incele orada animayon.smd yazınisının bir alt satırını incele anlarsın meden çalışmadığını

Oluşturamıyorsan inceleyerek öğrenmen için uzun yoldan söylüyorum GCFSPACE indir csgonun en altında dir01.vpk mı ne vardı onu aç oradan v_knife_default_ct veya t herhangi birini çıkarıp crowbardan çözümle .qc dosyasını aç en aşşağıda lookat01 var onu incele orada animayon.smd yazınisının bir alt satırını incele anlarsın meden çalışmadığını
abi ct eminsin dimi

ben zaten o programı kulanıyorum v5 v6 harici skinleri kim yaptı sanıyorsunuz

ben zaten o programı kulanıyorum v5 v6 harici skinleri kim yaptı sanıyorsunuz
S*ktir lan daha FModel i bilmiyorsun 15 dk da bir model portlanıyor zaten kendin yapmaya çalışsan 1 saat sürer oni katanayı port attım ama daha önce kendim vfx (görsel efekt) olmadan yapmıştım tam bir eziyet idi hele oni katana diğerlerine göre daha zor

Users who are viewing this konu