Stardew Valley büyük güncellemesi bu yıl geliyor

Yazar
admin Avatar

admin

Yayın Tarihi
2024-03-17 02:34:38
Okunma
88
Kategori
Stardew Valley büyük güncellemesi bu yıl geliyor Image

Stardew Valley, özellikle tek bir kişi tarafından geliştirildiği öğrenildikten sonra aldığı beğeni iki katına çıkmıştı. Bu kadar eğlenceli bir oyunun tek bir kişi tarafından geliştirilmiş olması takdire şayandı. Ancak bunun dezavantajları da mevcut; oyunun hata konusunda biraz zengin olduğu ve artık biraz eskidiği söylenebilir.

Stardew Valley geliştiricisi, 1.6 güncellemesinin bu yıl geleceğini duyurdu.

Stardew Valley’in yaratıcısı Eric “ConcernedApe” Barone, çiftlik yaşamı simülasyonunun merakla beklenen ve uzun süredir üzerinde çalışılan 1.6 güncellemesi hakkında bir güncelleme paylaştı ve artık yamayı tamamladığını ve bu yıl kesinlikle çıkacağını söyledi.

Barone, Haziran 2022’de Stardew Valley için bir 1.6 güncellemesi üzerinde çalıştığını açıkladı ve bu güncellemenin çoğunlukla modifikasyon odaklı olacağını belirtti.

Ancak her yeni yama notuyla birlikte 1.6 güncellemesinin daha da iddialı hale geldiği görülüyor. Geçen yıl Eylül ayında Barone, 1.6’nın bir büyük yeni festival ve iki yeni mini festival, yeni eşyalar ve üretim tarifleri, yeni diyalog satırları, yeni bir çiftlik türü, yeni oyun sonu içeriği, köylüler için kış kıyafetleri, yeni ve daha büyük bir sandık, PC’de 8 oyunculu çok oyunculu mod ve daha fazlasını içereceğini doğruladı. Ayrıca kedi ve köpeklerinize şapka takma özelliği de eklenecek.

Aralık ayında Barone, birçok ilerleme kaydettiğini ve 1.6 üzerindeki çalışmaları tamamlamak için sıkı çalıştığını duyurmuştu. Sosyal medyada yaptığı yeni bir duyuruda, resmi olarak yamaya yeni içerik eklemeyi bitirdiğini ve yayınlanmaya hazır olana kadar hata düzeltme ve cilalama” üzerine odaklanacağını doğruladı. “Sabrınız için teşekkürler,” diye de ekledi.

Barone’un ifadesine göre, 1.6 güncellemesi başlangıçta planlandığından biraz daha kapsamlı hale geldi, ancak bu yıl kesinlikle yayınlanacak. Güncellemenin bu yıl gelip gelmeyeceğini soran bir hayran sorusuna, "Evet, kesinlikle" şeklinde yanıt verdi.

Kaynaklar: Shiftdelete

İlgini Çekebilir