YZER
Aktif Üye
AHHHHHH HYUUUGGknk en baştan yaparım
sorun değil ah hyug
AHHHHHH HYUUUGGknk en baştan yaparım
sorun değil ah hyug
kurcala en fazla vac yersin nolcakprop model denedim deagle7k için öğreneceğim kurcalayıp :d
vaclıyım zaten sorun yokkurcala en fazla vac yersin nolcak
la oppa abi pluginler modlar herşey gidicek cs2 acilen fix getirmeleri lazım valve gerizekalı değil inş skinler gitmezYa yapsanız ne olur? CS2 de daha plugin işi ne olacak ne biteceği belli değil.
adam haklı.Ya yapsanız ne olur? CS2 de daha plugin işi ne olacak ne biteceği belli değil.
ne fixi olm oyun motorları farklı cs 1.6 da amxmodx vardı csgo da sourcemod oldu ya onun gibi düşün ya ayrı birşey gelir yada taşırlar ama bütün pluginler çalışmayacakla oppa abi pluginler modlar herşey gidicek cs2 acilen fix getirmeleri lazım valve gerizekalı değil inş skinler gitmez
+1Vay vaclı orrrrrrçocuğud
yada skinler ama valve şuan biliyorsunuz türkiyede en cok oyanan oyun bi csgo ve valorant valve gerizekalı değil eminim fix getirirler yoksa 3m oyuncuyu kaybederlerne fixi olm oyun motorları farklı cs 1.6 da amxmodx vardı csgo da sourcemod oldu ya onun gibi düşün ya ayrı birşey gelir yada taşırlar ama bütün pluginler çalışmayacak
ayıp oluyor nasıl yediğimi anlamadım galiba migiden bilgisayarı uyku moduna aldım açtım gardaşıma cs açtım baktım şak banlıyımVay vaclı orrrrrrçocuğud
Ya yalan atma aim ve wh köklemişsin.ayıp oluyor nasıl yediğimi anlamadım galiba migiden bilgisayarı uyku moduna aldım açtım gardaşıma cs açtım baktım şak banlıyım
yok vallahiYa yalan atma aim ve wh köklemişsin.
hmmyok vallahi
kanka ne anlatıyon hala anlamadım.yada skinler ama valve şuan biliyorsunuz türkiyede en cok oyanan oyun bi csgo ve valorant valve gerizekalı değil eminim fix getirirler yoksa 3m oyuncuyu kaybederler
pluginler valorant skinleri giderse ben değil kimse girmez zaten csgo bulanık salık bi oyun renklendiren bi dk lan awp aim_redline silinicek herşey değişiyor !!!kanka ne anlatıyon hala anlamadım.
pluginler, mapler, modeller cs2 çıkınca düzeltilir rahatlıkla geçiririz yoksa valve çok oyuncu kaybeder diyorkanka ne anlatıyon hala anlamadım.
sen bunları diyesiye bu haritalar çoktan cs2 ye aktarıldı zaten forumda cs2 bölümü olmadığı için atmadım elimde surf_kitsune falan varpluginler valorant skinleri giderse ben değil kimse girmez zaten csgo bulanık salık bi oyun renklendiren bi dk lan awp aim_redline silinicek herşey değişiyor !!!