YZER
Aktif Üye
oh be sonunda haklılımı gördün <3pluginler, mapler, modeller cs2 çıkınca düzeltilir rahatlıkla geçiririz yoksa valve çok oyuncu kaybeder diyor
oh be sonunda haklılımı gördün <3pluginler, mapler, modeller cs2 çıkınca düzeltilir rahatlıkla geçiririz yoksa valve çok oyuncu kaybeder diyor
sen cs2 ye kafanı çok yorma olmuyosa salsen bunları diyesiye bu haritalar çoktan cs2 ye aktarıldı zaten forumda cs2 bölümü olmadığı için atmadım elimde surf_kitsune falan var
abi nolur söyle v_knife.mdl de f yok yani inspect onun dışında hepsi çalışıyorpluginler, mapler, modeller cs2 çıkınca düzeltilir rahatlıkla geçiririz yoksa valve çok oyuncu kaybeder diyor
oha sen çok zeki birine benziyorsunpluginler, mapler, modeller cs2 çıkınca düzeltilir rahatlıkla geçiririz yoksa valve çok oyuncu kaybeder diyor
ne haklılığı ne feraseti ne diyon la çevirmenlik yapıyorum afgancadan türkçeye çeviriyorumoh be sonunda haklılımı gördün <3
Teşekkür ederimoha sen çok zeki birine benziyorsun
ayp neyse beyler v_knife f si yok yani inspect nasıl yapıcam yok inspect.smdne haklılığı ne feraseti ne diyon la çevirmenlik yapıyorum afgancadan türkçeye çeviriyorum
Xdayp neyse beyler v_knife f si yok yani inspect nasıl yapıcam yok inspect.smd
siksok o dünyanın en yardımsever insanı. insanlar cs2 de de ondan sikinler bekliyosen cs2 ye kafanı çok yorma olmuyosa sal
ya csgo neden önemsesin sunucularda harici silah modellerinin eklenti ile olmasını. rakip oyunu valoranttın hem de? Biri gidip silah değiştirme eklentisi yazacak da oooo. önce sourcepawn yapılsın cs2 için.
qwelqkwjekqjwhekljqwhesiksok o dünyanın en yardımsever insanı. insanlar cs2 de de ondan sikinler bekliyo
qwelqkwjekqjwhekljqwhe![]()
random atana kadar farketmedim...siksok o dünyanın en yardımsever insanı. insanlar cs2 de de ondan sikinler bekliyo
?random atana kadar farketmedim...
olm napak bunulan dal ----- bu skini cidiyim kimse yapmadı ben yaptim arasanızda bulamazsınız
işte sizlere vericem 15 temmuzdaolm napak bunu
:/işte sizlere vericem 15 temmuzda
bul lan y-----ın fotorafını atıcam söz:/
herkesin en basit bulabileceği modeller listesinde en başlarda yer alıyor